top of page

MŰANYAG ABLAKOK

Műanyag (PVC) ablakok - A műanyag (PVC) ablakok a legnépszerűbbek (egyben a leggyakoribbak) új ablak vásárlása vagy csereje esetén. Műanyag nyílászáróinkat nem csak szabvány, hanem egyedi méretekben is kínáljuk, valamint különböző hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatók a kívánt termékhez. A műanyag ablakok vitathatatlan előnye, hogy egyszerűen és könnyen tisztíthatók, felületük rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben és nem igényelnek különösebb törődést. Hosszú évtizedekig megőrzik alakjukat és ellenállnak az őket érő környezeti hatásoknak.
Az InnoThermAblak által gyártott műanyag nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak, minden termékünkre garanciát vállalunk.

Ajánlatkéréshez kattintson a gombra, majd átirányítjuk Önt kiemelt kereskedö partnerünkhöz, ahol azonnali ajánlatot kaphat elképzeléseihez.

Ha közvetlen az InnoThermAblak-kal szeretné fevenni a kapcsolatot, kattintson a levélre, vagy hívja a +36(20) 802-2953 telefonszámot!

bottom of page